Funn Skylar
Drive

De fleste bedrifter har mye data lagret, enten det er på PC, mobiltelefon, nettbrett eller andre enheter. Utfordringen med å lagre disse dataene i nettskyen er at bedrifter ønsker som regel å beholde disse dataene innenfor Norges grenser. Med Skylar Drive har du nå muligheten til å synkronisere dataene dine mellom alle dine enheter, og samtidig holde dem innenfor landets grenser.

Skylar Drive gir deg lagringsplass i nettskyen. Denne lagringsplassen får du tilgang til via en web-portal, et program, eller en app på enheten din – enten det er en PC, Mac, mobiltelefon eller nettbrett.

Filer og mapper synkroniseres mellom enhetene dine. Det betyr at hvis du lagrer et nytt dokument i Skylar Drive fra PCen din vil det automatisk bli tilgjengelig på de andre enhetene dine; f.eks. mobiltelefonen din.

Du kan dele filer eller mapper med andre brukere, og du kan gjenopprette slettede filer opp til 6 måneder tilbake i tid. Dersom du trenger å rulle lengre tilbake tar vi vare på månedlig backup i ett år.

Dataene dine lagres og sikres i vårt datasenter, og krysser aldri Norges grenser.

Sikker lagring i nettskyen – innenfor Norges grenser

Støttede plattformer:
Windows (XP, Vista, 7 og 8) Mac OSX (10.7+, 64-bit)
Linux (CentOS, Ubuntu, m.fl.)
iOS (7.0+)
Android (2.2+)

Mer informasjon? Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg: