Funn Skylar
AzureStack

Gjennom vårt partnerskap med Microsoft har vi etablert en norsk nettsky i vårt datasenter i Norge. Du kan selv opprette bl.a. virtuelle servere og -nettverk; og du kan drifte alt selv.

Skylar AzureStack er vår norske nettsky, som kan kombineres med Microsoft sin offentlige nettsky, Azure. Det er altså en hybrid nettsky, der våre kunders IT-plattform er plassert innenfor Norges grenser, mens kundene selv kan velge om de ønsker å integrere mot tjenester i Azure.

Opprettelse av servere gjøres med noen få tastetrykk, i og med at vi allerede har satt opp “maler” for de mest brukte virtuelle maskin-konfigurasjonene. Du kan velge mellom Windows eller Linux, og du har mulighet til å opprette ferdig oppsatte servere med f.eks. LAMP, MySQL, Joomla, WordPress, m.fl. Ønsker dere å øke antall virtuelle CPUer eller -RAM på serverne, eller trenger mer diskplass, så kan det også gjøres på en enkel måte.

Hele IT-plattformen til din bedrift kan plasseres i vår nettsky, og du har mulighet til å integrere den mot Microsoft sin offentlige nettsky, Azure. Du drifter alt selv, og om du ønsker at vi tar oss av den daglige driften er det selvfølgelig fullt mulig gjennom en IT-driftsavtale.

Alt dette til månedlige, faste, forutsigbare, og konkurransedyktige priser.

Opprett virtuelle servere og mye annet i vår norske nettsky

Mer informasjon? Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg: